Logo Pub events 1

Zij gingen je voor

Sony Logo png
Crocs Emblem
1200px Logo ministerie van defensie svg Edited
Knvb logo Edited
Rabobank logo

Inspirerende teamuitjes voor een sterker team

Groepsfoto teamuitje

Een teamuitje is de ideale manier om je collega's beter te leren kennen en de teamgeest te versterken. Er zijn talloze mogelijkheden voor teamuitjes die niet alleen leuk zijn, maar ook de samenwerking bevorderen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spannende Citygame, waarbij jullie samen puzzels of opdrachten moeten oplossen en tegelijkertijd een stad verkennen. Of een kookworkshop, waar jullie gezamenlijk een heerlijke maaltijd bereiden en daarna samen opeten?


Voor de sportievelingen is een Highland Games of een survivaltocht door het bos een geweldige optie. Zelfs een simpelere activiteit zoals een gezellige borrel of een etentje kan al wonderen doen voor de teamdynamiek. Teamuitjes zijn niet alleen goed voor de onderlinge band, maar zorgen ook voor een frisse en positieve werksfeer. Wacht niet langer en organiseer een onvergetelijk teamuitje voor jouw team!

Veel gestelde vragen

Een teamuitje, ook wel bedrijfsuitje of personeelsuitje genoemd, is een activiteit die je samen met je collega's van je afdeling, locatie en gehele bedrijf doet. Het doel kan zijn om elkaar beter te leren kennen, of te werken aan de onderlinge relaties en samenwerking. Maar het kan ook een beloning zijn voor het behalen van een bedrijfsresultaat of na een periode hard werken. Er worden vaak verschillende soorten activiteiten georganiseerd, van een creatieve workshop tot outdoor. Vaak in combinatie met een etentje of borrel.

Absoluut! Een teamuitje op eigen locatie organiseren biedt talloze voordelen en mogelijkheden. Het is niet alleen praktisch, maar kan ook net zo leuk en effectief zijn als een uitje op een externe locatie. Wij komen graag naar jullie eigen locatie toe. Afhankelijk van de activiteit hebben we een paar simpele eisen ten aanzien van de ruimte. Je event manager kan je hierbij helpen.

Voordelen van een teamuitje op eigen locatie

 1. Kostenbesparing: Door het teamuitje op eigen locatie te organiseren, bespaar je op huurkosten voor externe locaties. Dit budget kan in andere leuke activiteiten of extra’s gestoken worden.
 2. Gemak en toegankelijkheid: Iedereen kent de weg naar de eigen locatie en het kan voor medewerkers makkelijker zijn om deel te nemen. Geen gedoe met reistijden, parkeren of routebeschrijvingen.
 3. Flexibiliteit: Je kunt de ruimte naar eigen wens indelen en aankleden. Dit betekent dat je de activiteiten kunt aanpassen aan de beschikbare ruimte en de sfeer kunt creëren die je wenst.
 4. Teambuilding in vertrouwde omgeving: Door het uitje op een bekende plek te houden, kunnen teamleden zich meer op hun gemak voelen. Dit bevordert de interactie en samenwerking, wat de teambuilding ten goede komt.

Hoe organiseer je een succesvol teamuitje op eigen locatie?

 • Voorbereiding is key: Zorg voor een gedetailleerd plan van de dag, inclusief een tijdschema en duidelijke instructies voor alle activiteiten.
 • Inrichting en decoratie: Creëer een feestelijke sfeer met versieringen, lichtjes, en thematische elementen. Dit maakt de omgeving meteen specialer.
 • Activiteiten kiezen: Denk aan leuke, interactieve activiteiten zoals spelletjes, workshops of een quiz. Je kunt ook overwegen om een professionele trainer of entertainer in te huren.
 • Catering regelen: Zorg voor lekkere hapjes en drankjes. Een foodtruck of een cateringservice kan een geweldige toevoeging zijn.
 • Feedback verzamelen: Na afloop is het waardevol om feedback te vragen aan de deelnemers. Dit helpt bij het verbeteren van toekomstige uitjes.

Conclusie

Ja, een teamuitje op eigen locatie kan zeker georganiseerd worden en biedt veel voordelen. Met een goede voorbereiding en creatieve invulling kun je een onvergetelijke dag creëren voor je team. Of het nu gaat om een gezellige middag vol spelletjes of een intensieve teambuildingsessie, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Neem vandaag nog actie en plan jouw volgende teamuitje op eigen locatie!

Unieke PUB Garantie

PUB Events Garantie

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:

 1. Professionele begeleiding
 2. Gezellige locaties
 3. Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten
 4. Passend event voor jullie groep
 5. Ruimte voor teambuilding en verbinding
 6. Jullie plezier staat centraal
 7. Niet goed, geld terug

Heb je nog vragen?

Event team

Neem contact met ons op of plan een meeting in onze agenda.