Teamuitje

En wij gaan je daarbij helpen

Meer informatie?

Wij regelen je teamuitje van A-Z

Verras je collega's

Schermafbeelding 2022 09 21 om 18 19 53

Op zoek naar een Teamuitje? Mooi, want wij hebben door de jaren een fantastische aanbod samengesteld van creatieve tot actieve Teamuitjes; zenuwslopend tot ontspannend en alles wat ertussen zit.

Beleef het waar en wanneer je wilt

Ja, wij zitten door heel Nederland. Jij bepaalt waar het plaatsvindt - stad en locatie. In heel Nederland hebben wij verschillende locaties tot onze beschikking. Maar wij kunnen ook bij jou op locatie komen, bijvoorbeeld op kantoor.

Geef door wat jullie zoeken in een Teamuitje. Wat vinden jullie leuk? Wat miste jullie bij het laatste teamuitje? Wat is jullie doel voor het teamuitje? Laat het ons weten en wij regelen het!

Zij gingen je voor

Sony Logo png
Crocs Emblem
1200px Logo ministerie van defensie svg Edited
Knvb logo Edited
Rabobank logo

Boek nu een teamuitje!

Teamuitje voor grote groepen

2

Veel bedrijven komen bij ons met de vraag naar een teamuitje met 200 personen of meer. Bij ons is het zelfs mogelijk voor groepen tot de 1000 mensen. Vaak doen wij dit op maat. Het programma wordt volledig afgestemd op de aanleiding en wensen. Zo kunnen we een dagprogramma maken met verschillende activiteiten zoals een schilderworkshop gecombineerd met een citygame als ontmasker de mol. Zo’n dagprogramma zorgt voor de perfecte balans tussen ontspanning en avontuur. Een ander uitje wat populair is onder de grote groepen is een Pubquiz + diner. Met ons uitgebreid aanbod kan je echt uitpakken voor je collega’s. Er is voor ieder wat wils.

JDE GBD

JDE GBD

Indien je op zoek bent naar een leuk diner uitje met je team, dan is dit zeker een aanrader. Van het begin traject met keuze voor locatie etc tot de daadwerkelijke quiz, helemaal top en de quizmaster was geweldig en entertaining. Geplaatst via Google reviews, april 2022

Edwin van der Heide

Universiteit Leiden

Aanrader, geeft leuke inhoud aan een gezamenlijke bijeenkomst

4 van onze merken. 4 unieke belevingen.

Logo Pub events
Logo Artpub
Logo Quizpub
Logo Outdoorpub

Het Perfecte Uitje

Onze tip

Untitled design 4

Combineer verschillende activiteiten met een borrel of diner. Wij werk samen met de beste horecagelegenheden van Nederland om een geweldige ervaring te creëren.

Wie zijn wij

Alle specialismen onder één dak

PubEvents is een full service evenementenbureau, opgericht in 2015. Inmiddels werken wij samen met meer dan 50 locaties en horecapartners om een onvergetelijke beleving tot stand te brengen. You name it, we do it. Van vrijgezellenfeesten tot bedrijfsfeesten . We zijn in een korte tijd uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met grote namen in ons portfolio als Essent, RTL, Bavaria en Ziggo.Maar eigenlijk gaat het niet om ons. Het gaat natuurlijk om jou! Wij organiseren met plezier jullie volgend uitje, van idee tot grootschalig evenement - tot in de puntjes geregeld, geen losse eindjes.

Wat bieden wij?

Het teamuitje wordt van a-z verzorgd.


  • Wij staan voor service en kwaliteit. Iedere klant krijgt een vast contactpersoon, die met jou braintstormt, zorg wegneemt en het in goede banen leidt.

    Ervaren event experts

  • Ons team bestaat uit ervaren specialisten. Een jong team met oog voor detail.

    Uitje om nooit te vergeten

  • De standaard uitjes is algemeen bekend maar wij zorgen voor creativiteit en nieuwe prikkels. Een teamuitje met een knipoog. Hoe? Wij denken out of the box. Schilderen? Onder het genot van een borrel. Pubquiz? Met hilarische doe-opdrachten. Outdoor lasergame? Cool met een GPS tracker app.

Heb je nog vragen?

Geraldine beantwoord graag al je vragen

1516607574282

Veel gestelde vragen

Een teamuitje ook wel bedrijfsuitje of personeelsuitje genoemd is een activiteit die je samen met je collega's van je afdeling, locatie en gehele bedrijf doet. Het doel kan zijn om elkaar beter te leren kennen, of te werken aan de onderlinge relaties en samenwerking. Maar het kan ook een beloning zijn voor het behalen van een bedrijfsresultaat of na een periode hard werken. Er worden vaak verschillende soorten activiteiten georganiseerd, van een creatieve workshop tot outdoor. Vaak in combinatie met een etentje of borrel.