Beach Games

Verschillende leuke activiteiten voor op het strand!

Beach games outdoor pub volleybal

Vanaf €29,50 p.p. excl. BTW

Circa 2,5 uur

Op onze of eigen locatie

Vanaf 20 personen

Begeleiding door sportieve instructeur

150+ keer geboekt

Ben jij de sportiefste van jullie team?

Beach games zijn activiteiten die worden gespeeld op het strand of in de buurt van het water. Deze spellen kunnen variëren van eenvoudige spellen zoals touwtrekken en strandvolleybal tot meer uitdagende spellen zoals een stormbaan of het evenwichtsspel. Sommige spellen worden individueel gespeeld, terwijl andere spellen teaminspanning vereisen.

Naast traditionele sporten zijn er ook andere activiteiten die wij beach games aanbieden, zoals archery tag en reuze jenga op het strand. Beach games zijn niet alleen leuk en vermakelijk, maar kunnen ook een uitstekende manier zijn om fit te blijven en de onderlinge band te versterken.

Dit uitje boeken?

Een aantal van onze klanten

Rijkswaterstaat
Erasmus Universiteit
Postcode Lotterij
TU Delft

Hoe verlopen de beach games

Beach games plezier

We verzamelen op een locatie in de natuur, op het strand of op jullie eigen locatie. Na een korte uitleg door de instructeurs worden de teams ingedeeld en wacht jullie een aantal uitdagende proeven die jullie in teams tegen elkaar zullen uitvoeren.


  • Elk onderdeel is anders - het ene onderdeel is fysiek zwaar en bij het andere onderdeel moet je meer nadenken.
  • Afhankelijk van jullie wensen en de samenstelling van de groep vullen we deze aan.
  • Kortom de Beach Games staan garant voor een flinke dosis teambuilding, dynamiek en een heleboel lol!

Beach Games programma

Om een beetje een idee te krijgen van hoe de dag eruit gaat zien, hebben wij een voorbeeld programma gemaakt. Uiteraard kunnen de tijden nog wisselen.

Beach Games groep

13:00 Aanvang
13:15 Uitleg, introductie en team indeling
13:30 Onderdeel 1 - 3
14:15 Drink pauze
14:30 Onderdeel 4 - 6
15:15 Prijsuitreiking en afsluiting

Meer informatie?

Welke activiteiten kan ik verwachten?

Tijdens de Beach Games hebben wij verschillende soorten activiteiten voor jullie klaarstaan. Afhankelijk van de locatie, de samenstelling van jullie groep en jullie wensen is het mogelijk om extra onderdelen toe te voegen of te vervangen.

Uitbreiding van het Beach Games arrangement mogelijk!

Bbq Buffet Website

Wil je graag een complete dag weg in de frisse buitenlucht beleven? Dan is het mogelijk om het uitje uit te breiden met bijvoorbeeld een heerlijke BBQ en extra drankjes.


Ook vervoer van of naar deze locatie kunnen we indien gewenst voor jullie verzorgen. Ook hierin is er weer van alles mogelijk! Vertel ons je wensen en wij gaan graag voor jullie aan de slag!

Vraag onze offerte aan

Unieke PUB Garantie

Outdoor Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte Uitjes Beleving) - garantie. Wij garanderen:


  • Professionele begeleiding
  • Gezellige locaties
  • Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten
  • Passend event voor jullie groep
  • Ruimte voor teambuilding en verbinding
  • Jullie plezier staat centraal
  • Niet goed, geld terug

Vragen?

Event team Outdoor Pub

Één van onze Event Managers helpt je graag!

Meer informatie?

Onderdelen van de Beach Games

Tijdens de Beach Games gaan jullie met elkaar de strijd om de overwinning aan! Jullie gaan een aantal verschillende onderdelen uitvoeren. Onderstaand een overzicht van de onderdelen.

Touwtrekken

Beach Games touwtrekken

Geef dit bekende spel een extra twist door het op het strand te doen! Weet jouw team de voeten stevig in het zand te houden?

Volleybal

Beach games outdoor pub volleybal

Het bekendste onderdeel van de Beach Games: volleybal! Jullie gaan in teams tegen elkaar strijden met regels van een échte volleybal wedstrijd.

Evenwichtsspel

Robinson uitje evenwicht

Van beide teams zal er één teamlid van elk team op de evenwichtsbalk gaan staan. Je gaat proberen om ervoor te zorgen dat de tegenstander zijn evenwicht verliest en van de balk valt. Wanneer je van de balk valt, gaat het volgende teamlid staan. Het team met de meest overgebleven teamleden wint deze proef.

Archery Tag

Beach Games Archery Tag

Archery Tag op het strand is éxtra leuk doordat je hier gebruik kan van natuurlijke obstakels (bomen, kuilen, zandwallen) waarachter je kunt schuilen en wat het tegelijkertijd moeilijker maakt om de tegenstander te raken. De perfecte activiteit voor wie sportief wil zijn en in een team wil werken!

Waterspel

Waterproef Bamboe Robinson uitje

Jullie gaan samen met het team zoveel mogelijk water naar het eindpunt dragen door middel van bamboebuizen. Jullie krijgen per team 5 bamboebuizen om het water naar de lege emmer op het eindpunt te brengen. Het team dat het meeste water in de emmer heeft gekregen wint deze proef.

Katapultspel

Robinson uitje katapult

De teams zullen 4 palen, een elastiek en touw krijgen om zo snel mogelijk een katapult te bouwen. Wanneer de katapult klaar is mag je deze eerst testen door de bal te schieten. Wanneer hij werkt, hebben jullie drie pogingen om de bal zo dicht mogelijk tegen het doel aan te vuren. Het team dat het dichtst bij het doel ligt wint de proef!

Balk gooien

Beach Games balk gooien

Bij dit spelonderdeel is het belangrijk om balans met kracht te combineren. De speler die de balk het verst gooit wint dit onderdeel!

Stormbaan

Beach Games stormbaan

Deze opblaasbare stormbaan bevat meerdere hindernissen. Het doel is om als team zo vaak mogelijk de hindernisbaan te doorlopen binnen de gegeven tijd.

Reuze jenga

Beach Games reuze jenga

Jullie gaan jenga in teams tegen elkaar spelen. Welk team weet zoveel mogelijk blokjes uit de toren te halen zonder dat de toren omvalt?