Workshop Schilderen als Picasso

Maak je eigen portret als Picasso

Workshop Schilderen als Picasso Hero Image

Leer de basis van schilderen

Vanaf 10 deelnemers

Ca. 2 uur

Stap voor stap begeleiding door professionele kunstenaar

Kunstenaar neemt alle benodigdheden mee

200+ groepen gingen je voor

Ben je op zoek naar een creatieve workshop voor je team, collega's of vriendinnengroep? Vanaf 10 personen kun je schilderen onder begeleiding van een professionele kunstenaar.

In deze workshop ga je een portret van jezelf of je collega schilderen in Picasso stijl. Je eindigt zo met een prachtig Picasso-stijl smoelenboek van jouw afdeling of vriendengroep. Een perfect creatieve teambuilding voor groepen!

Meer informatie ontvangen?

Je kent ons van

Rtl4
Ad logo
Logo Hhb
Franska Logo
Het Parool

Schilderen als Picasso voor beginners

Kleurrijk en Creatief bezig zijn. Onze workshops zijn zo opgezet dat je geen ervaring nodig hebt. Onze professionele kunstenaars zijn getraind om jullie stap voor stap door het schilderij heen te loodsen. Je krijgt uitleg over de compositie, kleuren mengen en de afwerking.

Workshop Schilderen als Picasso Groepsuitje Teamuitje Bedrijfsuitje

Je gaat aan de slag met een portret van jezelf of van een ander met de bouwstenen van Picasso, zoals vlakken of felle primaire kleuren. Dit wordt uitgebreid behandeld, zodat jij daarna makkelijk zelf aan de slag kan. Dit is dus een extra persoonlijke schilderworkshop.

Hoe verloopt een workshop schilderen als Picasso?

Picasso Voorbeeld
  • Jullie komen aan op de afgesproken locatie, waar de kunstenaar alles al heeft klaargezet
  • Je begint met een leeg doek en vervolgens legt de kunstenaar stap voor stap uit hoe je zo'n Picasso portret kan aanpakken. Er zijn allerlei voorbeelden en mogelijkheden die hij of zij je mee geeft. Ook met kleur kan je veel bereiken.
  • Zo heeft iedereen de kans dit schilderij naar eigen smaak weer te geven. Dit geeft een hele gezellige sfeer onderling.
  • Aan het einde van de workshop hebben alle deelnemers hun eigen creatie.

Geïnteresseerd?

De populairste locaties voor Workshop Schilderen als Picasso

Workshop Schilderen als Picasso door heel Nederland

Wij hebben veel verschillende locaties door heel Nederland, maar een Workshop Schilderen als Picasso kan ook op jullie eigen locatie worden gehouden.

Een Workshop Schilderen als Picasso kun je overal in Nederland aanvragen. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

Deze workshop boeken?

Deze bedrijven waren je voor

Logo ikea
Postcode Lotterij
TU Delft
Intratuin logo e1463743610772
Rijkswaterstaat

Waarom deze Workshop?

Waarom Workshop image

Gezelligheid gegarandeerd


Door mooie schilderijen, leuke uitleg en onze ervaren ArtPub kunstenaars, wordt jouw workshop bij ons zeker gezellig!


Geheel verzorgd


We regelen het event van A-Z, dus geen stress over de materialen.


Creativiteit vermindert stress en angst


Met je handig bezig zijn en creatieve dingen ondernemen zorgt ervoor dat je geest rustiger wordt en de stresscyclus wordt onderbroken.

Vrijgezellendag, verjaardag of ander feestje?

Wil je deze workshop voor een speciale gelegenheid organiseren? Een vrijgezellendag, verjaardag of ander feestje? Dat kan!

Vrijgezzelendag Image

Boek vanaf 10 personen een groepsuitje op één van onze locaties of een locatie naar eigen keuze. Maak jullie feest onvergetelijk met een blijvende herinnering aan een workshop action painting schilderen.


Op zoek naar een creatief bedrijfsuitje? Ook daar kan PubEvents je bij helpen! Vanaf 10 collega's beleeft jouw team een workshop naar wens. Vraag nu snel een offerte aan!

Veelgestelde vragen

Dat geeft helemaal niets! Onze ervaren kunstenaars zijn er in gespecialiseerd om mensen zonder ervaring snel en soepel de basis van schilderen aan te leren. Zo kan iedereen meedoen met onze leuke workshops, of je nou onervaren bent of een echte professional.

Bij ArtPub mag je altijd je eigen draai geven aan jouw schilderij door bijvoorbeeld gebruik te maken van andere kleuren, details te veranderen of andere objecten erin schilderen. Niets moet, alles mag op je eigen schildersdoek.

Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij ArtPub hebben wij geschikte uitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. We kunnen de groep dan opsplitsen, zodat iedereen zijn of haar favoriete schilderij kan kiezen. Maar het is ook mogelijk om in een grote zaal met meer dan 100 deelnemers te schilderen. Gaaf! Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag te bezorgen.

Onze workshops zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.

Het is verstandig om niet je allernieuwste kleding aan te trekken. Je krijgt een schort van ons, om je kleren te beschermen. Knoeien kan natuurlijk nog steeds. Als er wordt geschilderd met acrylverf, moet je de vlek gelijk uitwassen met koud water. Als je pas later verf in je kleren ontdekt, gaat het er niet of nauwelijks uit.