Zeskamp

Een dag bomvol sportiviteit!

Zeskamp 1

Vanaf €29,50 p.p. excl. BTW

Circa 2,5 uur

Op onze of eigen locaties

Met professionele begeleiding

Vanaf 20 personen

150+ keer geboekt

Zeskamp Uitje, een dag bomvol sportiviteit!

Zeskamp, je kent het vast nog van vroeger! Een sportief spel waarbij jullie in teams tegen elkaar strijden in zes verschillende onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan touwtrekken, het afleggen van een parcours en nog veel meer! In teams rouleer je elke keer tussen een activiteit en het beste team wint! Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen we er ook nog een vierkamp, achtkamp of zelfs meerkamp van maken.

Zeskamp bevat twee belangrijke elementen: competitie en samenwerking. Samen met je team ga je natuurlijk voor de winst! De rivaliteit tussen de teams is hoog, dus een beetje stressbestendigheid is wel fijn. Al met al is het Zeskamp Uitje een goede keuze!

Een zeskamp boeken?

Een aantal van onze klanten

Endemol Logo svg
4 meander
Uwv
Intratuin logo e1463743610772
Warner Music Benelux

Hoe verloopt Zeskamp?

Zeskamp 2
 • Voorafgaand aan de Zeskamp hebben we contact over het aantal teams en de onderdelen die jullie willen spelen. Hierbij kunnen jullie kiezen uit verschillende onderdelen: van sportief tot strategisch en van rustig tot uitdagend.

 • We kunnen de Zeskamp ook een thema geven, bijv Schotse Highlands of Robinson

 • Op de dag zelf worden jullie begeleid door professionele instructeurs

 • Na het indelen van de teams en uitleg van de onderdelen, rouleren de teams tussen de verschillende onderdelen

 • Tussendoor zijn er pauzes voor een drankje en aan het einde wordt het winnende team bekend gemaakt en wordt de prijs uitgereikt

Het zeskamp programma

Om een idee te krijgen van hoe zo'n dag eruit ziet, hebben we een handig voorbeeldprogramma gemaakt. De tijden kunnen natuurlijk nog aangepast worden.

Expeditie Robinson Bedrijfsuitje of Teamuitje
 • 13:00 Aanvang
 • 13:15 Uitleg, introductie en team indeling
 • 13:30 Onderdeel 1-3
 • 14:15 Drink pauze
 • 14:30 Onderdeel 4-6
 • 15:15 Prijsuitreiking en afsluiting

Meer informatie?

Enthousiast geworden?

Stel je Zeskamp samen uit de volgende onderdelen

Een Zeskamp bestaat uit 6 (4 of 8 kan ook) onderdelen. Hierbij kunnen jullie kiezen uit verschillende onderdelen: van sportief tot strategisch en van rustig tot uitdagend. Hieronder staan een aantal mogelijke onderdelen uitgelegd. Heb je speciale wensen, laat het ons weten.

Meer uitleg over de onderdelen?

Uitbreiding van het Zeskamp arrangement mogelijk!

Wil je graag een complete dag weg in de frisse buitenlucht beleven? Dan is het mogelijk om het uitje uit te breiden met bijvoorbeeld een heerlijke BBQ en extra drankjes buiten. Ook vervoer van of naar deze locatie kunnen we indien gewenst voor jullie verzorgen. Ook hierin is er weer van alles mogelijk! Vertel ons je wensen en wij gaan graag voor jullie aan de slag!

Waarom een Zeskamp spelen?

Highland Games 2

Plezier en teamwork: Zeskamp is meer dan alleen een reeks spellen; het is een avontuur dat deelnemers meeneemt op een reis van samenwerking, vriendschap en ongekende fun.


Geschikt voor iedereen: Zeskamp bestaat uit verschillende onderdelen. Het ene onderdeel is net wat sportiever als de ander. Door deze mengeling is er voor ieder wat wils!


Creëer momenten met elkaar: Bij een Zeskamp wordt succes niet alleen bepaald door individuele vaardigheden, maar vooral door het vermogen om als een hecht team samen te werken.

Unieke PUB Garantie

PUB Events Garantie

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte en Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:


 • Professionele begeleiding
 • Gezellige locaties
 • Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten
 • Passend event voor jullie groep
 • Ruimte voor teambuilding en verbinding
 • Jullie plezier staat centraal
 • Niet goed, geld terug

Vragen?

Event team

Één van onze Event Managers helpt je graag!

Zeskamp organiseren?

Veelgestelde vragen

Focus op teambuilding activiteiten die zowel de fysieke conditie als de samenwerking bevorderen. Kennismakingsspellen en strategische planning kunnen ook helpen.

Hoewel Zeskamp traditioneel een buitenevenement is, kunnen sommige spellen aangepast worden voor binnenruimtes, afhankelijk van de beschikbare faciliteiten.

Comfortabele sportkleding, waterflessen, zonnebrandcrème en een positieve instelling zijn essentieel.

Onderdelen van de Zeskamp

Elk Zeskamp evenement is uniek, maar er zijn enkele spellen die bijna altijd op de agenda staan vanwege hun populariteit en teamgeest. Hieronder een korte blik op enkele klassiekers

Touwtrekken

Tug o war

Hierbij gaan beide teams zo hard mogelijk aan het uiteinde van een dik en zwaar touw trekken. Touwtrekken is de perfecte mix van techniek, houding, adrenaline en brute kracht. Tijdens dit spel ervaar je pas echt wat teamwork is!

Brancard Race

Robinsin uitje brancardproef

Eén teamlid zal op de brancard gaan liggen, die vervolgens gedragen wordt door de rest van het team. Bij dit onderdeel doet dus iedereen actief mee. Vervolgens zullen jullie een route lopen over het parcours. Het team dat het snelste het gehele parcours op de juiste manier heeft afgelegd, wint. Alle leden van het team moeten aan het einde van het parcours staan en hun yell roepen.

Waterspel

Waterproef Bamboe Robinson uitje

Jullie gaan samen met het team zoveel mogelijk water naar het eindpunt dragen door middel van bamboebuizen. Jullie krijgen per team 5 bamboebuizen om het water naar de lege emmer op het eindpunt te brengen. Het team dat het meeste water in de emmer heeft, wint dit onderdeel.

Katapult bouwen

Robinson uitje katapult

De teams zullen 4 palen, een elastiek en touw krijgen om zo snel mogelijk een katapult te bouwen. Wanneer de katapult klaar is mag je deze eerst testen door de bal te schieten. Wanneer hij werkt, hebben jullie drie pogingen om de bal zo dicht mogelijk tegen het doel aan te vuren. Het team dat het dichtst bij het doel ligt, wint dit spel!

Reuze Jenga

Ontmasker de Mol Jenga

De grotere versie van de klassieke Jenga die je vast wel gewend bent. Teams trekken om en om een blokje uit de toren en moeten deze er weer bovenop leggen. De teams spelen door totdat de toren omvalt. Het team dat als laatste heen blokje heeft gepakt, heeft dan verloren.

Ton rollen

Ton rollen

Dit is één van de leukste Zeskamp onderdelen. Het vergt veel teamwork en snel kunnen schakelen. Je legt samen met je clan een parcours af terwijl je het whisky vat rolt.

Meer weten over de onderdelen?

Overige Zeskamp onderdelen

Naast de populaire en traditionele zeskamp onderdelen kun je ook een zeskamp op maat samenstellen. Hieronder staan een aantal opties opgesomd. Heb je eigen ideeën of speciale wensen, laat het ons weten.

Beach Games balk gooien

Paal werpen


Wie gooit de paal het verst? Dat is de simpele vraag bij Paal werpen. Degene die de paal het verst kan werpen wint het spel! Bij dit spelonderdeel is het belangrijk om balans met kracht te combineren. Het is een individueel spelonderdeel en dit zorgt voor de benodigde onderlinge rivaliteit!


Ski lopen


Een team van 6 personen legt een parcours af op de loopskies. Welk team werkt het best samen en bereikt als eerste de finish?

Beach games outdoor pub volleybal

Beachvolley


De ultieme mix van sport en strandplezier! Twee teams strijden op het zand, met als doel de bal over het net te spelen en punten te scoren. Het vereist behendigheid, teamwork en een goede dosis zonnebrandcrème! Afhankelijk van de locatie van het event, kan dit onderdeel worden gespeeld.


Lopende A


Vier personen houden de A in evenwicht met de vier touwen, een persoon gaat in de A staan en een persoon is coach. Door stevig en minder stevig aan de touwen te trekken, moet de A al “wandelend” naar de overzijde. Het gaat om de snelste tijd.

Evenwichtspel


In dit evenwichtspel strijd je tegen de ander terwijl je op een paal zit. Met een zak probeer je elkaar naar de grond te slaan, terwijl je zelf ook je evenwicht moet bewaren. Dit spel kan zowel boven het land als boven water gespeeld worden.