Workshop Dikke Dames Schilderen

Maak je eigen meesterwerk!

Workshop Dikke Dames Hero

Leer de basis van schilderen

Vanaf 10 - 500+ deelnemers

Ca. 2 uur

Stap voor stap begeleiding

Wij zorgen voor het materiaal

Op een horeca locatie bij jou in de buurt

Ook mogelijk op een eigen locatie

De Dikke Dames zijn populairder dan ooit. Tijdens deze ArtPub workshop maak je je eigen unieke Dikke Dames schilderij of beeldje. ArtPub heeft het grootste Dikke Dames aanbod in Nederland - je kunt kiezen uit meer dan 50 Dikke Dames schilderijen. Ontdek de eindeloze thema’s die Dikke Dames te bieden heeft.

Artpub biedt verschillende schilderworkshops aan. Onder begeleiding van een lokale kunstenaar maak je stap voor stap je eigen meesterwerk. Geschikt als een goede activiteit voor teambuilding; een originele avond uit met vriendinnen; of een vrijgezellendag.

Vrijblijvend meer informatie?

Je kent ons van

Ad logo
Rtl4
Logo Hhb
Bnn logo
Het Parool

Kies uit 50+ Dikke Dames schilderijen Test

Wie dacht dat het maken van een eigen Dikke Dames schilderij onmogelijk is, heeft het mis. Er wordt gewerkt in verschillende thema's, met allemaal eigen ontworpen schilderijen.

Dikke dames met bloemen

Hoe verloopt een workshop?


  • Vooraf maken jullie een keuze voor het schilderij uit ons complete dikke dames assortiment
  • In een twee uur durende workshop komen alle facetten van schilderen voorbij: van kleur mengen tot de kenmerken van Dikke Dames, alles komt aan bod.
  • Je wordt begeleid door een professionele kunstenaar, die het schilderij stap voor stap voor schildert.
  • Materiaal: We werken op een canvas van 40x50 centimeter en maken gebruik van acrylverf.

Boek een Dikke Dames Workshop

Workshop Dikke Dames Schilderen door heel Nederland

Wij hebben veel verschillende locaties door heel Nederland, maar een Workshop Dikke Dames Schilderen kan ook op jullie eigen locatie worden gehouden.

Een Workshop Dikke Dames Schilderen kun je overal in Nederland aanvragen. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

Een blijvende herinnering

Wij geloven dat iedereen creatief is! ArtPub heeft als missie mensen en bedrijven te inspireren. Zo kunnen mensen zichzelf laten verrassen. Iedereen kan met de juiste begeleiding een kunstwerk maken waar hij of zij trots op is.

Workshop Dikke Dames Schilderen

Hiervoor maken we gebruik van ons eigen collectief aan kunstenaars. Zij weten als geen ander hoe ze hun passie en kennis over creativiteit moeten delen.

Waarom een Workshop Dikke Dames Schilderen?

Dikke Dames Schilderen Groep 2b872409679e31613313f2f23a23f244

Ontspanning en creativiteit


Een workshop is de ideale combinatie van ontspanning en creativiteit. Een avondje uit, maar dan anders.


Iedereen kan het


Je hebt geen ervaring nodig. Door de stap voor stap begeleiding van onze lokale kunstenaar lukt het gegarandeerd.


Onder het genot van een drankje


In een gezellig café of restaurant bij jou in de buurt.

Waarom een workshop van ArtPub?

Waarom Art Pub

Gezelligheid gegarandeerd


Door onze mooie schilderijen, leuke uitleg en onze ervaren kunstenaars, wordt jouw online uitje bij ons zeker gezellig!


Geheel verzorgd


We regelen van A-Z, dus geen stress over de materialen.


Creativiteit vermindert stress en angst


Met je handig bezig zijn en creatieve dingen ondernemen zorgt ervoor dat je geest rustiger wordt en de stresscyclus wordt onderbroken.

Direct reserveren?

Deze bedrijven waren je voor

Logo Ikea
Divetro Klanten Client Cases Rabobank
Rijkswaterstaat
Deloitte
Erasmus Universiteit

Vrijgezellendag, verjaardag of ander feestje?

Wil je deze workshop voor een speciale gelegenheid organiseren? Een vrijgezellendag, verjaardag of ander feestje? Dat kan!

Dikke Dames Groep

Boek vanaf 10 personen een groepsuitje op één van onze locaties of een locatie naar eigen keuze. Maak jullie feest onvergetelijk met een blijvende herinnering aan een workshop action painting schilderen.


Op zoek naar een creatief bedrijfsuitje? Ook daar kan ArtPub je bij helpen! Vanaf 10 collega's beleeft jouw team een workshop naar wens. Vraag nu snel een offerte aan!

Boek nu de workshop

Veelgestelde vragen

Onze workshops zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.

Ja dat kan. Echter betaal je dan wel het starttarief voor een workshop. Het starttarief is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers

Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij ArtPub hebben wij geschikte uitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. We kunnen de groep dan opsplitsen, zodat iedereen zijn of haar favoriete schilderij kan kiezen. Maar het is ook mogelijk om in een grote zaal met meer dan 100 deelnemers te schilderen. Gaaf! Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag te bezorgen.

Dat geeft helemaal niets! Onze ervaren kunstenaars zijn er in gespecialiseerd om mensen zonder ervaring snel en soepel de basis van schilderen aan te leren. Zo kan iedereen meedoen met onze leuke workshops, of je nou onervaren bent of een echte professional.

Het schildersdoek is 40x50 cm.

Het is verstandig om niet je allernieuwste kleding aan te trekken. Je krijgt een schort van ons, om je kleren te beschermen. Knoeien kan natuurlijk nog steeds. Als er wordt geschilderd met acrylverf, moet je de vlek gelijk uitwassen met koud water. Als je pas later verf in je kleren ontdekt, gaat het er niet of nauwelijks uit.