Workshops

Ontdek je creatieve kracht met onze workshops

Workshop Schilderen Hero

Creatief & Gezellig

Vanaf 10 - 500+ deelnemers

Ca. 2 uur

Stap voor Stap begeleiding door professionele kunstenaars

Inclusief Materiaal

Mogelijk door heel Nederland

Maak je eigen meesterwerk tijdens een Workshop van ArtPub.

Stap binnen in onze wereld van creativiteit en ontdek een scala aan boeiende workshops die wij aanbieden door heel Nederland. Van het schilderen van prachtige landschappen tot het perfectioneren van je handletter vaardigheden en van het creëren van levendige graffiti kunstwerken tot het personaliseren van je eigen servies; onze workshops zijn ontworpen om zowel plezier als inspiratie te bieden.

Of je nu op zoek bent naar een leuk uitje met vrienden, een uniek bedrijfsuitje wilt organiseren of de teambuilding binnen je bedrijf wilt versterken, wij hebben voor elk wat wils. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de verrassende wereld van onze workshops.

Meer informatie ontvangen?

Je kent ons van

Franska LOGO
Libelle logo
Ad logo
Rtl 4 logo
Logo HHB

Geïnteresseerd?

Workshops schilderen

Maak je eigen meesterwerk

Inloopworkshops Schilderen Hero
 • Van Happy Painting, tot Dikke Dames of van Gogh
 • Onder begeleiding van een lokale kunstenaar
 • Geen ervaring nodig, stap voor stap uitleg
 • Inclusief materiaal
 • Ook in het Engels mogelijk
 • Door heel Nederland te boeken op onze of eigen locatie

Creatieve workshops

Laat je creativiteit de vrije loop

Creatieve workshops
 • Onder begeleiding van een lokale kunstenaar
 • Geen ervaring nodig, stap voor stap uitleg
 • Materiaal is bijgegrepen
 • Ook in het Engels mogelijk
 • Mogelijk door heel Nederland, ook op eigen locatie

Hoe verloopt een workshop?

Workshop Aquarel Voorbeeld
 • Iedereen verzamelt op de afgesproken locatie. Dit kan een horeca locatie bij jullie in de buurt zijn of jullie eigen locatie
 • De kunstenaar heeft alles al klaargezet
 • De kunstenaar legt alles stap voor stap uit, dit verschilt per workshop
 • Iedereen gaat lekker aan de slag met zijn/haar kunstwerk
 • Tussendoor kunnen jullie lekker kletsen en elkaars werk bewonderen
 • Aan het einde heeft iedereen een hele eigen creatie

Onze workshops zijn overal in Nederland te boeken

Workshop Dikke Dames Schilderen

Geschikt als origineel bedrijfsuitje, avondje uit met vrienden, een vrijgezellenfeest of teambuilding. Mogelijk door heel Nederland bij één van onze Horeca partners, je eigen locatie of Online. Kies zelf het thema van je workshop. Met meer dan 100 locaties door heel Nederland is er altijd wel een mogelijkheid bij jou in de buurt.

Direct een workshop boeken?

Wie zijn wij?

PUB Events is een creatief evenementenbureau dat staat voor het verbinden van creativiteit, horeca en bedrijven. We organiseren bedrijfsuitjes en zakelijke events met een feestelijk karakter.

Creatief Evenementenbureau

Naast een creatief evenementenbureau zijn we een familie van merken. ArtPub, QuizPub, OutdoorPub en FEMZ opereren op basis van dezelfde kernwaarden en bieden in samenwerking met professionals in hun eigen vakgebied een breed aanbod aan activiteiten.


We kunnen jullie op deze manier volledig ontzorgen. Locatie, catering, sprekers, entertainment, workshops en activiteiten kunnen voor jullie worden verzorgd. We opereren vanuit dezelfde missie: Mensen verbinden door creëren van gezamenlijke herinneringen.

Unieke PUB Garantie

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte Uitjes Beleving) - garantie. Wij garanderen:

PUB Events Garantie
 1. Professionele begeleiding
 2. Gezellige locaties
 3. Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten
 4. Passend event voor jullie groep
 5. Ruimte voor teambuilding en verbinding
 6. Jullie plezier staat centraal
 7. Niet goed, geld terug

Heb je nog vragen?

Event team

Neem contact met ons op!

Veelgestelde vragen

We reageren bijna altijd binnen 2 werkdagen. Zo proberen wij zo snel mogelijk de vrijblijvende offerte bij de klanten aan te leveren. Kun je echt niet wachten of is je event op korte termijn, neem dan even telefonisch contact met ons op.

Dat geeft helemaal niets! Onze ervaren kunstenaars zijn er in gespecialiseerd om mensen zonder ervaring snel en soepel de basis van schilderen aan te leren. Zo kan iedereen meedoen met onze leuke workshops, of je nou onervaren bent of een echte professional.

Onze workshops zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen. Voor groepen van 10-12 personen hanteren we een starttarief. Vanaf 12 personen geldt er een prijs per persoon.

Ja dat kan. Echter betaal je dan wel het starttarief voor een workshop.

Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij ArtPub hebben wij geschikte uitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. We kunnen de groep dan opsplitsen, zodat iedereen zijn of haar favoriete schilderij kan kiezen. Maar het is ook mogelijk om in een grote zaal met meer dan 100 deelnemers te schilderen. Gaaf! Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag te bezorgen.

Bij ArtPub mag je altijd je eigen draai geven aan jouw schilderij door bijvoorbeeld gebruik te maken van andere kleuren, details te veranderen of andere objecten erin schilderen. Niets moet, alles mag op je eigen schildersdoek.