Robinson Uitje

Een dynamische dag midden in de natuur

Expeditie Robinson in Tilburg

Vanaf €29,50 p.p. excl. BTW

Circa 2,5 uur

Op onze of eigen locatie

Vanaf 20 personen

Begeleiding door professionele instructeur

150+ keer geboekt

Robinson Uitje, overleef jij de eilandraad?

Ons Robinson Uitje is afgeleid van het bekende televisie programma waarin kandidaten proberen te overleven op een onbewoond eiland. Dit doen ze door het zoeken naar eten en organiseren van onderdak. Daarnaast strijden ze tegen elkaar door verschillende proeven.

Tijdens ons Robinson Uitje worden de deelnemers in groepen ingedeeld en moeten ze tegen elkaar strijden om de meeste proeven te winnen. Het team dat de meeste punten heeft behaald wint te strijd!

Samenwerking, rivaliteit, tactisch spel en inventiviteit komen terug in het unieke Robinson uitje. Een uitdaging voor iedereen!

Dit uitje boeken?

Een aantal van onze klanten

Rijkswaterstaat
Erasmus Universiteit
Postcode Lotterij
TU Delft

Hoe verloopt een Robinson Uitje

Expeditie Robinson in Tilburg 2

We verzamelen op een locatie in de natuur, op het strand of op jullie eigen locatie. Na een korte uitleg door de instructeurs worden de teams ingedeeld en wacht jullie een aantal uitdagende proeven die jullie in teams tegen elkaar zullen uitvoeren.

  • Iedere proef is anders, maar al onze Robinson uitjes bevatten een aantal vaste proeven: de vuurproef, brancard race & het katapult spel.
  • Afhankelijk van jullie wensen en de samenstelling van de groep vullen we deze aan. Je kunt denken aan hindernis proeven, balproeven, fysieke proeven, kennisproeven en natuurlijk kan ook de gevreesde eetproef worden opgenomen in het spel.
  • Kortom het Expeditie Robinson uitje staat garant voor een flinke dosis teambuilding, dynamiek en een heleboel lol!

Het programma

Om een beetje een idee te krijgen van hoe de dag eruit gaat zien, hebben wij een voorbeeld programma gemaakt. Uiteraard kunnen de tijden nog wisselen.

Robinson uitje programma

13:00 Aanvang
13:15 Uitleg, introductie en team indeling
13:30 Proef 1 - 3
14:15 Drink pauze
14:30 Proef 4 - 6
15:15 Prijsuitreiking en afsluiting

Meer informatie?

Uitbreiding van het Robinson arrangement mogelijk!

Bbq Buffet Website

Wil je graag een complete dag weg in de frisse buitenlucht beleven? Dan is het mogelijk om het uitje uit te breiden met bijvoorbeeld een heerlijke BBQ en extra drankjes.


Ook vervoer van of naar deze locatie kunnen we indien gewenst voor jullie verzorgen. Ook hierin is er weer van alles mogelijk! Vertel ons je wensen en wij gaan graag voor jullie aan de slag!

Vraag onze offerte aan

Waarom een Robinson uitje doen?

Expeditie Robinson Bedrijfsuitje of Teamuitje

Plezier en teamwork

Het Robinson uitje is niet alleen leuk, maar je leert ook samenwerken onder spanning. De beste clan wint! Maar wie is het meest fanatiek?

Geschikt voor iedereen

Het Robinson uitje bestaat uit verschillende onderdelen. De onderdelen zijn zeer gevarieerd.

Creëer momenten met elkaar

Dit uitje is écht iets waar nog lang over nagepraat zal worden! De herinnering aan de spanning, blunders en samenwerking zorgt voor een gezamenlijke ervaring die de deelnemers niet snel zullen vergeten.

Unieke PUB Garantie

PUB Events Garantie

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:


  • Professionele begeleiding
  • Gezellige locaties
  • Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten
  • Passend event voor jullie groep
  • Ruimte voor teambuilding en verbinding
  • Jullie plezier staat centraal
  • Niet goed, geld terug

Vragen?

Event team

Één van onze Event Managers helpt je graag!

Wat is een Robinson Uitje?

Het Robinson Uitje is een gevarieerd uitje op basis van het bekende televisieprogramma. Door de variatie in het uitje is het zowel geschikt voor minder fitte als sportieve personen. De verschillende onderdelen hebben allemaal hetzelfde doel: winnen. Hierdoor zullen de deelnemers extra gebrand zijn om van de andere teams te winnen! Het kan een leuke en uitdagende manier zijn om samenwerking en teambuilding te bevorderen, en om deelnemers uit hun comfortzone te halen.

Meer informatie?

Onderdelen van het Robinson Uitje

Tijdens het Robinson Uitje gaan jullie met de andere teams de strijd om de overwinning aan! Jullie gaan een aantal verschillende onderdelen uitvoeren. Onderstaand een overzicht van de onderdelen.

Vuurproef

Expeditie Robinson in Tilburg

Vuur maken is een essentieel onderdeel van het overleven op een eiland. Door middel van een vuurschaal en een jute zak met benodigdheden zullen jullie dit gaan doen. Het team dat als eerste het touw heeft doorgebrand en 'yell' roept, win deze proef!

Evenwichtproef

Robinson uitje evenwicht

Van beide teams zal er één teamlid van elk team op de evenwichtsbalk gaan staan. Je gaat proberen om ervoor te zorgen dat de tegenstander zijn evenwicht verliest en van de balk valt. Wanneer je van de balk valt, gaat het volgende teamlid staan. Het team met de meest overgebleven teamleden wint deze proef.

Eetproef

Robinson uitje eetproef 1

Deze proef begint door één tegen één te gaan touwtrekken. De winnaar van dit duel kan 1 punt bijschrijven voor het team. De verliezer van dit duel kan ervoor kiezen om deze punt alsnog te pakken door de eetproef aan te gaan. De winnaar kan kiezen om zijn punten te verdubbelen door dezelfde eetproef te doen.

Waterproef

Waterproef Bamboe Robinson uitje

Jullie gaan samen met het team zoveel mogelijk water naar het eindpunt dragen door middel van bamboebuizen. Jullie krijgen per team 5 bamboebuizen om het water naar de lege emmer op het eindpunt te brengen. Het team dat het meeste water in de emmer heeft gekregen wint deze proef.

Katapultproef

Robinson uitje katapult

De teams zullen 4 palen, een elastiek en touw krijgen om zo snel mogelijk een katapult te bouwen. Wanneer de katapult klaar is mag je deze eerst testen door de bal te schieten. Wanneer hij werkt, hebben jullie drie pogingen om de bal zo dicht mogelijk tegen het doel aan te vuren. Het team dat het dichtst bij het doel ligt wint de proef!

Brancardproef

Robinsin uitje brancardproef

Eén teamlid zal op de brancard gaan liggen die vervolgens gedragen wordt door de rest van het team. Bij dit onderdeel doet dus iedereen actief mee. Vervolgens zullen jullie een route lopen over het parcours. Het team dat het snelste het gehele parcours op de juiste manier heeft afgelegd wint. Alle leden van het team moeten aan het einde van het parcours staan en hun yell roepen.