• Homepage
  • Top 5 ideeën voor creatieve Moederdag cadeaus onder €50
Moederdag 2022 6

29 maart 2022 - door Stefan Kromwijk

Top 5 ideeën voor creatieve Moederdag cadeaus onder €50

Het is bijna Moederdag. Sinds je geboorte voedt je moeder je al op en geeft ze onvoorwaardelijke liefde. Daarom geven we die liefde terug en verdient ze op deze dag extra waardering.

Wist je dat..

Moederdag zoals we nu kennen vieren we al sinds 1906 en is in 1914 tot een officiële dag verklaard door de Amerikaanse oud-president Wilson. We vieren het dus al meer dan 100 jaar. Vanaf die dag geven we speciale aandacht aan moederschap en uiten een blijk van waardering voor alle onvoorwaardelijke liefde die we krijgen. Dankjewel mama!


Dat moeders geweldig zijn wisten we al. Daarom geven we een verrassing om te laten zien hoe veel ze voor ons betekenen. Maar op welke manier maak je je moeder nu echt blij op Moederdag en bedank haar je voor al die liefde? Ga je dan voor een persoonlijk en uniek cadeau? Of beter het oude vertrouwde bosje bloemen? Hoe dan ook is er geen betere manier om je moeder te verwennen dan het geven van creativiteit en ontspanning. Om je te helpen en te inspireren hebben we een lijstje samengesteld van de 5 beste cadeaus voor creatieve moeders.

1) 3D Pen - €39,99

Met een 3D Pen maak je eenvoudig laag na laag driedimensionale objecten. Deze unieke pen gebruikt geen inkt maar plastic om te tekenen. Je laat daadwerkelijk een tekening vanuit het papier tot leven komen. De mogelijkheden worden alleen beperkt door het inbeeldingsvermogen van de gebruiker.

Een vriendin van mij kreeg dit als cadeau voor haar verjaardag en iedereen was meteen gefascineerd toen ze ermee aan de slag ging. Na korte tijd had ze de meest bijzondere objecten getekend. Daarom is het een perfecte en unieke aankoop voor iedereen met een creatieve moeder.

3 D pen voorbeeld

2) DIY Poef - €44,99

Deze stijlvolle gebreide of gehaakte poefs zie je al jaren in de woonmagazines. In dit DIY-Pakket kan je moeder alles vinden om aan de slag te gaan met het zelf bedekken van een mooie medium sized poef. Er zijn ontzettend veel kleuren beschikbaar dus is er gegarandeerd een kleur die matcht met het interieur van haar woonruimte. Hoe leuk is het dat ze aan iedereen die binnenloopt kan vertellen dat ze haar poef zelf heeft gemaakt.

Moederdag Cadeau Poef

3) DIY Workshops - Van €35,50 t/m €47,50

Met het geven van een DIY Workshop creëer je voor je moeder een verdiend momentje voor haarzelf. Met een video instructie door een professioneel kunstenaar heeft ze de tijd om even helemaal te ontspannen terwijl ze op een leuke manier iets nieuws leert. Ze kan een drankje erbij pakken, de video aanzetten waar en wanneer ze zelf wil en heerlijk tot rust komen zonder dat ervaring nodig is.

DIY-Pakketten komen in verschillende soorten en maten. Van Doodling, tot Schilderworkshop en zelfs Cocktail Workshops. Je zal altijd wel een optie vinden die geschikt is voor jouw moeder.

Handletteren

In de Workshop Handletteren leer je zelf mooie handgeschreven zinnen, quotes, woorden en illustraties maken onder begeleiding. Wie weet krijg je binnenkort een eigen handgeschreven kaart van je moeder in de brievenbus!

06 B46821 9 B90 4 A2 E 96 EB 955 BB8329041
067 E7 D5 C EEF4 41 B4 94 FF 577 EDF085562

Doodling

Onze kunstenaar zal je de basis van Doodling uitleggen en allerlei tips & tricks geven om van jouw portret een creatief doodling schilderij te maken. Leef je uit!

Dieren

Een creatieve bezigheid met voldoende afwisseling en nieuwe prikkels. Schilder de meest kleurrijke schilderijen van Dieren recht uit de natuur.

A7478310 FCEC 4 B4 C A16 B D2 E8 C31 CFE3 E
6234 F074 F493 442 C 93 F3 9460669 A204 E

Dikke Dames

Meer keuze dan hier zal je niet vinden. Schilder de gezelligheid van Dikke Dames. Leuk om te doen met een wijntje in de hand.

Cocktail Workshop

Houdt jouw moeder van gezelligheid? Aan de hand van drie instructiekaartjes gaat ze samen met haar gasten zelfstandig de drie cocktails maken. De instructiekaartjes zijn opgesteld door een professionele bartender en bevatten naast de instructies ook een klein stukje geschiedenis en een paar leuke tips en tricks!

CE1 B8129 DE81 4176 824 C 98 D6201456 CC

4) LEGO Bloemen - €49,99

LEGO is misschien niet het eerste merk waar je aan denkt bij een cadeau voor Moederdag. Maar elke moeder houdt van bloemen. Alleen is er één nadeel aan bloemen: ze blijven niet voor altijd mooi. Daar is LEGO de perfecte oplossing voor. LEGO bloemen zijn van plastic en zullen dus voor altijd mooi blijven, in de vensterbank of op tafel.

Daarnaast is het leuk voor de creatieve persoon dat ze de bloemen zelf in elkaar kunnen zetten.

Moederdag Cadeau LEGO Bloemen

5) Schilder- en tekenset - €49,99

Is jouw moeder een liefhebber van tekenen of schilderen? Dan kan je niet missen met deze zeer uitgebreide schilder- en tekenset die bestaat uit kleurpotloden, stiften, olievaten en tubes aquarel, acryl- en olieverf. Alles dat ze nog nodig heeft is een stuk papier of schilderdoek om de innerlijke kunstenaar naar buiten te brengen. Ik heb zelf ook zo'n koffer en was enorm blij toen ik deze kreeg. Bovendien is het voordeel van een koffer dat ze d'r creativiteit overal mee naartoe kan nemen.

Schilderkoffer Moederdag Cadeau