Bedrijfsuitjes

Op zoek naar leuke activiteiten voor een bedrijfsuitje?

Meer informatie?

Mixed Media bedrijfsuitje groepsuitje vrijgezellenfeest

10 - 500+ personen

Professionele begeleiding

Op lokale of eigen locatie mogelijk

150+ keer geboekt

Bedrijfsuitje organiseren? Beleef een origineel bedrijfsuitje op één van onze 60 locaties door heel Nederland of op jullie eigen locatie. Wij organiseren al jaren het leukste bedrijfsuitjes voor bedrijven, van multinationals tot kleine organisaties. Kwaliteit, enthousiasme en originaliteit staan centraal.

In totaal hebben wij vier merken die elk gespecialiseerd is in een bepaalde niche. Zo hebben wij creatieve uitjes, pubquizzen, citygames, speldiners en actieve uitjes. Op basis van jullie wensen en ideeën stellen onze eventplanners een bedrijfsuitje samen dat niet snel wordt vergeten. Zou je bijvoorbeeld creatief teamuitje willen combineren met een hilarische pubquiz? Geen probleem! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze bedrijfsuitjes zijn verassend en ontwikkeld door ervaren eventplanners uit het vak. Door de jaren heen hebben wij een breed assortiment opgebouwd met voor ieder wat wils.

Vraag nu een offerte aan!

Hoe verloopt een bedrijfsuitje?

  1. Een van onze eventplanners bespreekt met jou de wensen en mogelijkheden. Zo wordt er samen inhoud gegeven aan het bedrijfsuitje.

  2. Wij zorgen dat alles op de locatie is geregeld.

  3. Onze ervaren quizmaster of spelbegeleider zal zorgen dat het bedrijfsuitje op rolletjes loopt.

  4. De activiteit wordt individueel of in teams gedaan.

  5. Als een gezellige afsluiter kunnen jullie kiezen voor een diner of een borrel. (Optioneel maar aan te raden)

Boek nu jouw bedrijfsuitje!