Personeelsfeest

Vier het mooie van jouw bedrijf bij ons!

Bedrijfsfeest Hero

Met verschillende labels bieden wij een heleboel super leuke activiteiten aan voor jou en je bedrijf. Dit pakt al jaren zo goed uit, dat wij ook gehele bedrijfsfeesten organiseren, speciaal voor de grotere groepen.

Drankjes, hapjes, muziek en een hele boel gezelligheid! Dat is een bedrijfsfeest hoe je 'm normaal gewend bent. Voeg er nog een tal van leuke spellen, workshops of andere teambuilding uitjes aan toe en je hebt een uniek bedrijfsfeest. Sluit de dag of avond bijvoorbeeld af met een heerlijk diner. In overleg is er van alles mogelijk en samen maken we er een top feest van!

Meer informatie?

Bedrijfsfeest samenstellen op een van onze of een eigen locatie.

Op basis van jullie wensen en ideeën stellen onze eventplanners een bedrijfsfeest samen dat niet snel wordt vergeten. Zou je bijvoorbeeld creatieve workshop willen combineren met een hilarische pubquiz en het feest eindigen met een gezellige borrel? Geen probleem! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij werken met meer dan 60 locaties door heel Nederland, variërend van knussere horeca locaties tot grote evenementenlocaties. Natuurlijk kunnen wij ook jullie kant op komen en een geheel feest organiseren op een eigen locatie.

Hoe verloopt een bedrijfsfeest?

Pubquiz diner thema
  1. Een van onze eventplanners bespreekt met jou de wensen en mogelijkheden. Zo wordt er samen inhoud gegeven aan het bedrijfsfeest.

  2. Wij zorgen dat alles op de locatie is geregeld.

  3. Onze ervaren quizmaster of spelbegeleider zal zorgen dat het bedrijfsfeest op rolletjes loopt.

Boek nu een bedrijfsfeest bij ons!