Outdoor Lasergame

Een dynamische dag midden in de natuur

Lasergame 1

Vanaf €22,50 p.p. excl. BTW

1,5 uur

Op onze of eigen locatie

Vanaf 10 personen

150+ keer geboekt

Met professionele instructeur

Outdoor Lasergame, wie schakel jij uit?

Lasergamen op een andere manier beleven? Outdoor Lasergamen brengt nog meer spanning en uitdaging met zich mee! Met de allernieuwste laserguns kan dit mogelijk gemaakt worden. In teams ga je de strijd aan tegen je collega's, vrienden of familie.

De guns zijn via een app gekoppeld aan je telefoon, wat allerlei gave nieuwe spelmogelijkheden oplevert. Je kan precies zien waar je in het gebied bent. Het speelveld is cirkelvormig en kan elke minuut kleiner worden. Kom je buiten de cirkel, dan krijg je 30 seconden de tijd om terug in het speelveld te lopen. Daarna word je automatisch uitgeschakeld. Tijdens het spel kan de spelleider ook diverse airdrops in het speelveld leggen, zoals extra munitie, scherm schild, zien waar de tegenstanders zich bevinden, noem maar op!

Dit uitje boeken?

Een aantal van onze klanten

Rijkswaterstaat
Deloitte
Erasmus Universiteit
Postcode Lotterij

Ontdek de spanning met ons Lasergame Teambuilding uitje!

Ben je op zoek naar een teambuilding uitje dat de adrenaline laat stromen en de teamgeest versterkt? Ontdek dan onze meeslepende lasergame-ervaring met rondes zoals Capture the Flag, Last Man Standing en Team tegen Team!


Of het nu in je kantoor, een supermarkt of een andere locatie naar keuze is, ons lasergame-uitje past zich aan jouw omgeving aan. Met draagbare uitrusting en flexibele opstellingen, brengen wij het avontuur naar jou toe. Laat de strijd op jouw eigen terrein beginnen!

Hoe verloopt Lasergame?

Lasergame groep 2
 • De spelleider ontvangt jullie en begint met de uitleg.
 • Daarna worden teams gemaakt en wordt er een test rondje gespeeld.
 • De teams kunnen dan nog besluiten om te wisselen van groepje of een strategie bedenken voor tijdens het echte spel.
 • We spelen verschillende spelen en rondes afhankelijk van de grootte van de groep.
 • Tijd om te beginnen!

Meer informatie?

Lasergamen door heel Nederland

Of het nu tussen de bureaus is of in de fabriekshallen, ons lasergame past zich moeiteloos aan jouw werkplek aan. Daag je collega's uit in een omgeving die je dacht te kennen, maar nu vol zit met strategische hoekjes en verrassende schuilplaatsen. Creëer een onvergetelijke ervaring midden op de vertrouwde werkvloer!


Lasergamen op de werkplek is mogelijk in heel Nederland. Onze mobiele set-up maakt het gemakkelijk om het spel aan te passen aan jouw kantoor of bedrijf. Met onze afwisselende spelrondes, zorgen we voor een unieke en spannende ervaring. Wij helpen jou graag met het organiseren van jouw perfecte Lasergame uitje!

Lasergamen op jullie locatie?

Het programma

Om een idee te krijgen van hoe zo'n dag eruitziet hebben we een handig voorbeeld programma gemaakt. De tijdens kunnen natuurlijk nog aangepast worden.

Lasergamen outdoor schieten

Bij ons lasergame avontuur worden de inzet en spanning naar een hoger niveau getild dankzij enkele unieke spelelementen:

 • Capture The Flag: Grijp de vlag en verover het terrein! Teamwork en strategie zijn van essentieel belang om de vijandelijke basis te bereiken en de vlag te claimen.
 • Last Man Standing: In deze zenuwslopende modus gaat het erom als laatste overeind te blijven. Alleen de sterkste zal overleven in deze strijd op het scherpst van de snede.
 • Team tegen Team: Samenwerken is de sleutel tot succes. Coördineer met je teamgenoten, communiceer effectief en versla de tegenstanders om als overwinnaar uit de strijd te komen.

Met deze speciale elementen brengen we een extra laag strategie en spanning in het spel. Grijp de kans om je vaardigheden te tonen en je team naar de overwinning te leiden.

Uitbreiding van het Robinson arrangement mogelijk!

Adrenaline en Teamwork: Lasergamen is niet alleen een opwindende ervaring, maar het bevordert ook teamwork onder druk! Werk samen met en tegen je collega's in een race tegen de klok. Wie weet het meeste terrein te veroveren?


Voor Iedereen Toegankelijk: Met een verscheidenheid aan scenario's, binnen en buiten locaties, is lasergamen geschikt voor iedereen. Of het nu op kantoor is of op een speciale locatie, we brengen het spel naar jou toe!


Onvergetelijke Samenwerking: Een lasergame-ervaring zorgt voor gespreksstof. De herinnering aan de opwinding, het lachen en het teamwork zorgt voor een ervaring die deelnemers nog lang zullen koesteren.

Vraag onze offerte aan

Unieke PUB Garantie

Outdoor Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte Uitjes Beleving) - garantie. Wij garanderen:

 • Professionele begeleiding
 • Gezellige locaties
 • Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten
 • Passend event voor jullie groep
 • Ruimte voor teambuilding en verbinding
 • Jullie plezier staat centraal
 • Niet goed, geld terug

Vragen?

Event team Outdoor Pub

Één van onze Event Managers helpt je graag!