Workshop Beeldjes Schilderen

30-jarig jubileum de Sociëteit

Workshop_Dikke_Dames_beeldjes_schilderen

17 deelnemers

Ca. 3 uur

Moeke Ginneken, Breda

Achtergrondinformatie

Quotewebsite societeit

Enige tijd geleden kwam een lid van de Sociëtieit bij ons met de vraag of wij hen konden helpen met een activiteit ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum. Zij gaven aan graag een creatieve workshop te doen, namelijk de Workshop Beeldjes Schilderen. Het doel was om bij elkaar te komen en gezamenlijk een creatieve activiteit te doen en een gezellige dag te beleven.

Het event

Whats App Image 2023 04 24 at 10 14 24

Naar aanleidingen van de wensen uit het gesprek zijn wij direct aan de slag gegaan. Wij hebben een passende locatie in de buurt gekozen, namelijk Moeke Ginneken in Breda. In dit grandcafé hangt een gezellige sfeer en biedt tevens ook de mogelijkheid om voor en na het schilderen nog te blijven hangen voor een hapje en/of drankje.

De groep werd ontvangen in een aparte ruimte waar zij begonnen met een lunch. Nadat iedereen uitgegeten was, begonnen zij in diezelfde ruimte met de workshop. De deelnemers werden stap voor stap door het creatieve proces heen geloodst door de kunstenaar. Nadat iedereen het beeldje af had, hebben de deelnemers nog gezellig geborreld in het restaurant.

Ook een uitje organiseren?

Waarom PUB Events?

Creatief Evenementenbureau

Naast een creatief evenementenbureau zijn we een familie van merken. ArtPub, QuizPub, OutdoorPub en FEMZ opereren op basis van dezelfde kernwaarden en bieden in samenwerking met professionals in hun eigen vakgebied een breed aanbod aan activiteiten.

We kunnen jullie op deze manier volledig ontzorgen. Locatie, catering, sprekers, entertainment, workshops en activiteiten kunnen voor jullie worden georganiseerd. We opereren vanuit dezelfde missie: Mensen verbinden door creëren van gezamenlijke herinneringen.

Unieke PUB Garantie

PUB Events Garantie

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:


  1. Professionele organisatie en begeleiding
  2. Gezellige locaties
  3. Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten
  4. Passend event voor jullie bedrijf of groep
  5. Ruimte voor teambuilding en verbinding
  6. Jullie plezier staat centraal
  7. Niet goed, geld terug