Highland games als Bouwvakborrel

Bedrijfsuitje Bloem Infa

Highland games tossing the caber

60 werknemers

Dagvullend programma

Op locatie van de klant

Highland Games

Which clan is the best?

Bloem Infra organiseerde een sportieve dag

Bedrijfsuitje Bloem Infra - Image 2

Als start van de bouwvakvakantie is het traditie voor veel bedrijven om een borrel of uitje te organiseren. Naast het bekende biertje en de BBQ was Bloem Infra op zoek naar een sportieve activiteit die aansloot bij hun werknemers.

Highland Games - de perfecte invulling

Bedrijfsuitje Bloem Infra - Image 2

Voor deze groep, bestaande uit (voornamelijk) sterke mannen, waren de Highland Games de perfecte invulling. Uiteraard zijn kracht en uithoudingsvermogen in dit spel kracht belangrijk, maar het gaat daarnaast ook om strategie, samenwerken en behendigheid.

Georganiseerd op eigen locatie

Bedrijfsuitje Bloem Infra - Image 3

Het event is georganiseerd op de eigen locatie van de klant. Alle onderdelen van de Highland Games zijn te verplaatsen, dus onze Outdoor Instructeurs konden met alle materialen in bus op naar Heel, waar Bloem Infra gevestigd is.


Naast de Highland Games moesten hier ook de BBQ en Borrel georganiseerd worden. De klant koos ervoor deze onderdelen zelf te organiseren.

Fanatieke strijd met een eindwinnaar

Bedrijfsuitje Bloem Infra - Image 4

Alle 60 deelnemers werden ingedeeld in clans, de clan vlaggen werden uitgedeeld en de schotse kilts werden aangetrokken. Na nog een shotje Schotse Whiskey was iedereen klaar voor de strijd. In 6 verschillende onderdelen van Tug-o-War tot Haggis Hurling werd er in clans tegen elkaar gestreden. Na een spannende strijd kwam er 1 winnende clan uit de bus, die uiteraard gehuldigd werd.

Mede door het goede weer, genoten alle medewerkers van deze sportieve middag en kan de honger en dorst daarna gestild worden en de vakantie beginnen!

Bekijk hier de Highland Games

Waarom PUB Events?

Creatief Evenementenbureau

Naast een creatief evenementenbureau zijn we een familie van merken. ArtPub, QuizPub, OutdoorPub en FEMZ opereren op basis van dezelfde kernwaarden en bieden in samenwerking met professionals in hun eigen vakgebied een breed aanbod aan activiteiten.

We kunnen jullie op deze manier volledig ontzorgen. Locatie, catering, sprekers, entertainment, workshops en activiteiten kunnen voor jullie worden georganiseerd. We opereren vanuit dezelfde missie: Mensen verbinden door creëren van gezamenlijke herinneringen.

Unieke PUB Garantie

PUB Events Garantie

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:


 1. Professionele organisatie en begeleiding
 2. Gezellige locaties
 3. Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten
 4. Passend event voor jullie bedrijf of groep
 5. Ruimte voor teambuilding en verbinding
 6. Jullie plezier staat centraal
 7. Niet goed, geld terug