Back to the 80's and 90's party

Ga samen terug de tijd in naar de discojaren!

80s 90s party dansen

20 - 500+ personen

Mogelijk door heel Nederland

Op eigen of één van onze locaties

Geheel verzorgd of coproductie

Met passende catering, muziek en entertainment

Of gecombineerd met inhoudelijk programma

Organiseer een swingende disco party!

Zijn jullie toe aan personeelsfeest of hebben jullie iets bijzonders te vieren? Een Back to the 80's and 90's party is dé oplossing voor een knallend feest! Het feest zal compleet in het thema staan van de discojaren. Het is het ideale moment om met elkaar successen te vieren met een hapje, drankje en goede muziek.

Samen met ons stel jij het ideale feest samen. Naar aanleiding van dit gesprek gaan wij er voor zorgen om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen!

We werken door heel Nederland samen met meer dan 100 horeca en eventlocaties door heel Nederland.

Meer informatie?

De volgende bedrijven gingen jullie voor

Universiteit Utrecht
Rabobank logo
Landelijke Dienstencentrum voor de Rechtspraak
Uwv
Vodafone

Bouwstenen voor jullie Back to the 80's and 90's party

80s 90s Party Disco speler

De invulling van jullie Zomerfestival is afhankelijk van jullie doelstelling, publiek, verwachtingen en budget. We geloven echter dat elk geslaagd event een aantal op elkaar afgestemde bouwstenen nodig heeft:


 1. Locatie
 2. Drankjes
 3. Hapjes & Snacks
 4. Diner
 5. Muziek
 6. Belangrijke details

De mogelijkheden per bouwsteen zijn eindeloos, we geven graag toelichting en inspiratie.

Direct met ons sparren?

Locatie

Wij hebben een database van meer dan 80 verschillende horeca en eventlocaties door heel Nederland waar we mee samenwerken. Het Zomerfestival komt het beste uit de verf op een locatie op of dichtbij het strand. Wij zullen een locatie zoeken die zo dicht mogelijk bij jullie bedrijf zit!

Programma

80s 90s Party Discobal

Je kan je Back to the 80's and 90's party meerdere invullingen geven. Het is mogelijk om tijdens het feest jullie gasten ook te voorzien van entertainment zoals bijvoorbeeld een artiest of danseressen. De mogelijkheden zijn eindeloos om dit feest een succes te maken!

Locatie en programma afstemmen?

Drankjes

80s 90s Party disco proost

Uiteraard zorgen we dat er een basis assortiment drank (bier, fris, wijn) beschikbaar is. Ook op een Zomerfestival mag de champagne natuurlijk niet ontbreken om te proosten Daarnaast zijn er nog vele verschillende opties om jullie borrel extra aan te kleden.


Wat te denken van een cocktailbar of -fiets! Eventueel gecombineerd met een cocktailworkshop, of een lekkere wijnproeverij. Uiteraard hoort er bij een zomers feest ook een zomerse smoothie!

Diner

Diner

Voorafgaand aan het feest gezellig met zijn allen dineren? Hiervoor hebben we verschillende smakelijke opties beschikbaar. Van vlees tot vegan en van informeel tot klassiek.


Denk bijvoorbeeld aan een BBQ Grilmaster of een klassiek maar verrassend 3 gangendiner.


Uiteraard stemmen we de catering af op het thema en de aanwezigen. Dieetwensen? Geen probleem.

Meer inspiratie?

Muziek

80s 90s Party disco DJ

Bij een geslaagde Back to the 80's and 90's party hoort natuurlijk ook de juiste muziek. Een goede DJ, band of artiest behoren tot de mogelijkheden om de avond de juiste draai te geven.

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf invloed te hebben op de muziek die gedraaid zal worden tijdens het feest!

Belangrijke details

Strand festival smoothies

De devil is in the detail. En dat klopt. De extra details zijn eindeloos. Maak je geen zorgen, deze gaan we gezamenlijk bespreken zodra de grote lijnen van jullie borrel of event staan.


We hebben dan goed beeld van budget en hoeveel ruimte er nog is voor leuke extra's of toevoegingen. En ook hierin kunnen dan verschillende keuzes gemaakt worden. Een uitgebreide videoreportage, kies je toch voor één of meerdere fotografen of laat je alle aanwezigen zelf foto's maken en delen via een speciale app?


Uiteraard zijn er ook een aantal randvoorwaarden die geregeld moeten worden. Denk aan uitnodigingen of inrichten van de ontvangst en garderobe. Dit wordt allemaal voor jullie geregeld!

Sparren over jullie borrel?

Onze Werkwijze

Muziek zomerfestival strand

Het is mogelijk om jullie Zomerfestival geheel of gedeeltelijk aan ons uit te besteden. In beide gevallen volgen we onze beproefde werkwijze die bestaat uit 6 stappen:


 1. Kennismaking en inventariseren wensen
 2. Uitwerken 2 tot 3 concepten
 3. Gedetailleerde offerte gekozen concept
 4. Planning en Afstemming
 5. Uitvoering event
 6. Nagenieten en evaluatie

Over PUB Events

Creatief Evenementenbureau

PUB Events is een creatief evenementenbureau dat staat voor het verbinden van creativiteit, horeca en bedrijven. We organiseren bedrijfsuitjes en zakelijke events met een feestelijk karakter.


Naast een creatief evenementenbureau zijn we een familie van merken. ArtPub, QuizPub, OutdoorPub en FEMZ opereren op basis van dezelfde kernwaarden en bieden in samenwerking met professionals in hun eigen vakgebied een breed aanbod aan activiteiten.


We kunnen jullie op deze manier volledig ontzorgen. Locatie, catering, sprekers, entertainment, workshops en activiteiten kunnen voor jullie worden georganiseerd. We opereren vanuit dezelfde missie: Mensen verbinden door creëren van gezamenlijke herinneringen.

Meer weten over onze werkwijze?

Unieke PUB Garantie

PUB Events Garantie

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:

 1. Professionele organisatie en begeleiding
 2. Gezellige locaties
 3. Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten
 4. Passend event voor jullie bedrijf of groep
 5. Ruimte voor teambuilding en verbinding
 6. Jullie plezier staat centraal
 7. Niet goed, geld terug

We staan voor je klaar

Event team

Maak kennis met ons team en bespreek je wensen.