Over PUB Events

Over ons

Quiz Pub Team

Voor de perfecte en unieke beleving moet je bij ons zijn! Van een creatieve schilderworkshop tot een outdoor teambuilding game, we hebben het allemaal! PubEvents is de overkoepelende factor die ArtPub, QuizPub, OutdoorPub en FEMZ één maakt.

Per maand vinden er meer dan 100 events plaats door heel Nederland. Dit is natuurlijk niet mogelijk zonder een top team die deze events regelen en begeleiden. Ons team bestaat uit een groep creatievelingen, zowel op het kantoor als in het veld. Met meer dan 70+ kunstenaars en gamemasters willen wij jullie een onvergetelijk evenement meegeven waar jullie met veel plezier nog vele jaren op terug kunnen kijken.

PubEvents = Perfect en Unieke Beleving

PUB Events Garantie

PubEvents bestaat nog niet heel lang. We zijn een aantal jaar geleden begonnen als ArtPub en dit was zo’n succes dat we naast kunst workshops ook andere activiteiten wilde aanbieden. Vanaf dat moment werd PubEvents in het leven geroepen als overkoepelende naam voor ArtPub, OutdoorPub, CityPub en FEMZ. Wij bij PubEvents vinden het belangrijk om te blijven innoveren om zo onze klanten een perfecte en unieke beleving mee te geven. Dit noemen wij de PUB garantie.

Unieke PUB Garantie

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte Uitjes Beleving) - garantie. Wij garanderen:

  1. Professionele begeleiding
  2. Gezellige locaties
  3. Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten
  4. Passend event voor jullie groep
  5. Ruimte voor teambuilding en verbinding
  6. Jullie plezier staat centraal
  7. Niet goed, geld terug

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onze kernwaarden

Plezier - Professionaliteit - Verbindend

Outdoor Pub Plezier

Plezier - Alle workshops en events zijn een combinatie van jezelf of je team uitdagen en plezier. We dagen je uit echt te schilderen (geen kleurplaat) en los te laten, zonder dat het een les is. Een gezellige workshop waar plezier voorop staat en je trots bent op je eigen meesterwerk.

Professionaliteit - Expertise, professionaliteit en kwaliteit geven ons richting en zien wij als een basis van waaruit wij werken. We werken met professionele kunstenaars en kwalitatieve materialen. Onze events worden constant verbeterd om plezier te kunnen blijven garanderen.

Verbindend - Verbinding zoeken en vinden. Gedeelde herinneringen zijn de basis voor een goed team, vriendschap of familie. Niets is zo bijzonder als samen tijd doorbrengen. Door het organiseren van een onvergetelijk event, zorgen we voor een nieuwe gezamenlijke herinnering.