Creatief Bedrijfsuitje

Meer informatie?

Zij gingen je voor

Crocs Emblem
1200px Logo ministerie van defensie svg Edited
Sony Logo png
Rabobank logo
Knvb logo Edited

Wij regelen je bedrijfsuitje van A-Z

Verras je collega's

Creatief bedrijfsuitje nederland

Ben je op zoek naar een activiteit voor jou en je collega's? We bieden een brede selectie van creatieve teambuildingactiviteiten voor zowel kleine als grote groepen aan. Als je moeite hebt met het kiezen van de juiste activiteit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor advies op maat!

Download meer inspiratie

Mockup Brochure 1200x675

Wil je een samenvatting ontvangen van onze populairste bedrijfsuitjes, bekijk dan eens onze full color inspiratie brochure.


Alle populaire en bijzondere opties zijn hierin samengevat. Bekijk meer info over de optie die jij interessant vind en ontdek alle mogelijkheden.

Inspiratie opdoen?

Beleef het waar en wanneer je wilt

Wij verzorgen bedrijfsuitjes in heel Nederland. De keuze van de locatie is volledig aan jou, je kunt zelf kiezen welke stad en welke locatie je wilt. We werken samen met meer dan 60 horecapartners verspreid door Nederland. Als alternatief kunnen we ook naar jouw eigen locatie komen, bijvoorbeeld naar je kantoor. De meest populaire steden voor een creatief bedrijfsuitje zijn onder andere Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Tilburg.

Boek nu een groepsuitje!

Groepsuitjes voor grote groepen

Teamuitje grote groepen

Onze groepsuitjes zijn geschikt voor groepen van 10 tot maar liefst 1000 personen. We passen de planning van de dag aan op de specifieke behoeften van jouw groep, waardoor we voor elke groep een op maat gemaakt en uniek uitje kunnen aanbieden!

Unieke PUB Garantie

PUB Event garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:

  1. Professionele organisatie en begeleiding
  2. Gezellige locaties
  3. Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten
  4. Passend event voor jullie bedrijf of groep
  5. Ruimte voor teambuilding en verbinding
  6. Jullie plezier staat centraal
  7. Niet goed, geld terug

Vragen?

Event team

Als je wat meer informatie kunt delen over de grootte van de groep, de interesses van de deelnemers en eventuele specifieke doelen die je wilt bereiken met de activiteit, kunnen wij suggesties doen die daarop zijn afgestemd.