Teamuitjes

Op zoek naar leuke activiteiten voor een teamuitje?

Meer informatie?

Teamuitje

10 - 500+ personen

Professionele begeleiding

Op lokale of eigen locatie mogelijk

150+ keer geboekt

Teamuitje organiseren? Beleef een origineel teamuitje op één van onze 60 locaties door heel Nederland of op jullie eigen locatie. Wij organiseren al jaren het leukste teamuitjes voor bedrijven, van multinationals tot kleine organisaties. Kwaliteit, enthousiasme en originaliteit staan centraal.

In totaal hebben wij vier merken die elk gespecialiseerd is in een bepaalde niche. Zo hebben wij creatieve uitjes, pubquizzen, citygames, speldiners en actieve uitjes. Op basis van jullie wensen en ideeën stellen onze eventplanners een teamuitje samen dat niet snel wordt vergeten. Zou je bijvoorbeeld creatief teamuitje willen combineren met een hilarische pubquiz? Geen probleem! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze teamuitjes zijn verassend en ontwikkeld door ervaren eventplanners uit het vak. Door de jaren heen hebben wij een breed assortiment opgebouwd met voor ieder wat wils.

Boek nu een teamuitje!

Hoe verloopt een teamuitje?

  1. Een van onze eventplanners bespreekt met jou de wensen en mogelijkheden. Zo wordt er samen inhoud gegeven aan het teamuitje.

  2. Wij zorgen dat alles op de locatie is geregeld.

  3. Onze ervaren quizmaster of spelbegeleider zal zorgen dat het teamuitje op rolletjes loopt.

  4. De activiteit wordt individueel of in teams gedaan.

  5. Als een gezellige afsluiter kunnen jullie kiezen voor een diner of een borrel. (Optioneel maar aan te raden)